Rendőrség

Egy ember meghalt a Stadionoknál, többeket pedig kórházba vittek

Új pszichoaktív anyag miatt nyomoz a rendőrség.

2017.08.20 18:12MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap délután az MTI megkeresésére.

Azt írták: a nyomozást azt követően rendelték el, hogy az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.

A rendőrség közölte azt is, hogy a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja - tették hozzá.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.