Baleset

A tengerbe fulladt egy magyar nő Bulgáriában

A 28 éves nő Bécsben élt, és egy héttagú társasággal érkezett Pomoriébe nyaralni.

2017.08.17 18:21ma.hu

A tengerbe fulladt egy 28 éves magyar nő a kelet-bulgáriai Pomorie partjainál - közölte csütörtökön a helyi rendőrség.

A hatóságokhoz hajnali 2 óra előtt nem sokkal érkezett bejelentés az egyik szállodából arról, hogy egy nő szemtanúk szerint elsüllyedt a tengerben. A helyszínre kiérkező rendőrök, valamint a Burgasz megyei tűz- és polgárvédelmi szolgálat munkatársai később megtalálták a holttestét.

A szálloda menedzsere elmondta: hallotta, amint a nő néhány barátja német nyelven segítségért kiált, ekkor döntött úgy, hogy értesíti a hatóságokat.

A bolgár médiában G. N. monogrammal említett  magyar nő Bécsben élt, és egy héttagú társasággal érkezett Pomoriébe nyaralni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.