Ámokfutó

Csak fegyverrel tudták megállítani a rendőrök az ózdi ámokfutót

A terepjárós férfi két rendőrautónak is nekiment, és kis híján elütött egy gyalogos járőrt.

2017.08.17 17:20ma.hu
Fotó: Police.hu

Hiába próbáltak meg a rendőrök megállítani egy terepjáróval közlekedővel férfit Arlón szerda este, végül a fegyverüket kellett használniuk, írja a Police.hu.

A 22 éves Cs. Eriket igazoltatni akarták a rendőrök, de ő tovább hajtott Ózd felé. A rendőrök követték a kocsit, majd a hozzájuk csatlakozó újabb rendőrautó megkülönböztető jelzéssel próbálta ismét megállítani a terepjárót. Az utasával menekülő férfi erre előbb az egyik, majd a másik rendőrkocsinak is nekiment, később pedig az egyik gyalogos rendőr felé hajtott.

A rendőrség közleménye szerint az élet és testi épség megóvása érdekében a rendőr a gépjármű kerekére célzott lövést adott le.

A sofőr és utasa ezután kiugrott a kocsiból, őket a helyszín közelében fogták el. Az ámokfutó könnyebb sérüléseket szenvedett.

Cs. Eriket őrizetbe vették, hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.