Tragédia

Három kislányával együtt ugrott a vonat elé a terhes nő

A mozdonyvezető hiába próbálkozott, nem tudta megállítani a160 km/órás sebességgel száguldó vonatot.

2017.08.17 15:20ma.hu
Fotó: MTI

Három kislányával együtt ugrott a vonat elé egy terhes nő Romániában, a Bukarest-Konstanca vonalon lévő Brăneşti vasútállomásánál - írja a Maszol. A lap szerint egy szerint búcsúlevelet is találtak a helyszínen, ami arra utal, hogy öngyilkosság történhetett. A három kislány kettő-, öt- és tízéves volt.

A mozdonyvezető elmondta: hiába próbálkozott, nem tudta megállítani a160 km/órás sebességgel száguldó vonatot. Már messziről látta a nőt és a gyerekeket, de csak hangjelzésekkel tudta figyelmeztetni őket.

A családapa röviddel a tragédia után ért a helyszínre. Sírógörcsöt kapott, a rendőrök kísérték a mentősökhöz. Sajtóhírek szerint fiatal felesége évekkel ezelőtt el akart válni féltékeny férjétől, de végül meggondolta magát.

(Képünk illusztráció)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.