Hihetetlen

Szögbelövővel szíven lőtte magát, aztán nyugodtan beautókázott a kórházba

A wisconsini férfi nem érzett fájdalmat, sőt, azzal viccelődött magában, hogy haszontalan lesz a napja.

2017.08.16 20:39ma.hu
Fotó: AP

Egy amerikai férfi a napokban szögbelövővel szíven lőtte magát, de túlélte - írja az Independent.

A helyi sajtó beszámolói szerint a wisconsini Doug Bergeson  épp keretet akart építeni a kandallójának, amikor a baleset történt. Mint mondta, nem érzett fájdalmat, sőt, azzal viccelődött magában, hogy haszontalan lesz a napja.

"Nem fájt igazán. Mintha megcsípett volna valami. Amikor megláttam, hogy a szög belefúródott a szívembe, rögtön arra gondoltam, ma biztosan nem végzek a munkával" - nyilatkozott az ABC-nek.

Mivel nem érezte túl rosszul magát, úgy döntött, hogy maga vezet be a kórházba."Ez volt a helyes út. Jól voltam, mintha csak kicsit több vastartalmú ételt fogyasztottam volna a kelleténél" - viccelődött.

Az orvosok szerint szerencsés volt, úgy tudni, szívét nem érte maradandó károsodás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.