Majdnem baleset

Teljes hangerővel szólt a Despacito a kocsiban, a fiatal nő majdnem karambolozott egy mentővel

Az Országos Mentőszolgálat arra kéri az autósokat, hogy figyeljenek oda a mentőkre az utakon.

2017.08.15 23:30ma.hu

A rutinja és a jó reflexei segítettek annak a mentősnek, aki el tudta kerülni az ütközést, amikor kikanyarodott elé egy fiatal nő a pirosnál - írja az Országos Mentőszolgálat Facebookon.

A mentő szirénázva közlekedett, de a fiatal nő nem vette észre. Amikor a rohamkocsi megelőzte a szabálytalanul közlekedő autót, a mentősök megdöbbenve tapasztalták, hogy a sziréna ellenére is hallják, ahogy a kocsiban dübörög a Despacito. Elmondásuk szerint a lány is hangosan énekelte a dalt, nem csoda, hogy nem vette észre őket. A mentőszolgálat mindenkit arra kér, hogy figyeljen az autóikra az utakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.