Baleset

Vízbe fulladt egy horgász Kőszegen

A férfi az etetőjéért ment be a Csónakázó-tóba. Nem vették komolyan, hogy fuldoklik.

2017.08.15 03:30ma.hu

Hétfőn délután egy horgász etetője repült be a kőszegi Csónakázó-tóba, a harmincas éveiben járó férfi pedig úgy döntött, beúszik érte - írja a Nyugat.hu. A tóban nem véletlenül nem lehet úszni, hiszen a közepén nagyon mély és hideg a víz. A férfit többször figyelmeztették, hogy ne menjen be az etetőért, de nem hallgatott senkire.

Pár perccel később a partról látták, hogy a horgász már a tó közepén kapálózik, majd elmerül. A fuldoklást a partról sokan nem vették komolyan, azt hitték, a férfi csak úgy tesz, mintha nem tudna úszni. Mire rájöttek, hogy tényleg baj van, már késő volt.

A horgász testét az elmerülése után húsz perccel egy csónakkal vitték ki a partra, ahol már nem tudták megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.