Illegális bevándorlás

Tréleren utaztatta a migránsokat

Embercsempészet gyanújával indított büntetőeljárást a rendőrség egy bolgár férfi ellen, aki egy tréler sofőrjeként hét illegális migránst próbált becsempészni az országba a román határon.

2017.08.14 08:49Havariapress
police.hu

Hétfőn kora hajnalban, egy bolgár férfi által vezetett autószállító tréler ellenőrzése során hét határsértőt találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. A sofőr tehergépkocsival akart az ország területére lépni Csanádpalotánál.

A magyar és a román rendőrök a közös ellenőrzés során, a jármű rakterében kialakított rejtekhelyen hét illegális migránst találtak.

A magukat iraki, iráni és afgán állampolgárnak valló határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Az autószállító tréler sofőrjével szemben ezért embercsempészés, a migránsokkal szemben tiltott határátlépés miatt indított eljárást a román határrendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.