Bűnügy

Térfigyelő kamera buktatta le az alvó férfit kifosztó párost

A Terézvárosi Térfigyelő Központ jelzése alapján egy percen belül elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik kifosztottak egy alvó embert a fővárosi Nyugati téren.

2017.08.14 08:44Havariapress

A térfigyelő központ munkatársai vasárnap kora reggel észlelték a kamerákon keresztül, hogy a VI. kerületben, a Nyugati téren egy alvó férfi mellé leült egy járókelő, majd annak társa is odalépett. Kihasználva, hogy a sértett alszik, a hátsó nadrágzsebéből egyikük kivette a telefonját, miközben társa fedezni próbálta őt, majd odébb ültek.

A bűncselekményről értesített járőrök egy percen belül a helyszínre érkeztek és igazoltatták a két feltételezett elkövetőt. A rendőrök miután felébresztették a sértettet, ő elmondta nekik, hogy amíg aludt eltűnt a mobiltelefonja.

A készüléket a rendőrök az igazoltatott férfiaknál megtalálták, ezért őket elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a párost és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.