Tragédia

Megszúrta és az úttesten sorsára hagyta

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megszúrt egy embert Szabolcsveresmart közelében, majd az életveszélyesen sérült illetőt sorsára hagyta.

2017.08.13 09:00ma.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településről pénteken késő éjjel járókelők értesítették a mentőket, mert egy úttesten egy magatehetetlen állapotban fekvő embert találtak. A 28 éves kékcsei lakos kórházi ellátása közben kiderült, hogy feltehetően bűncselekmény áldozata, mert testén több, szúrt sérülést találtak. A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést az elkövető elfogása érdekében, és másnap dél körül el is fogták a feltételezett tettest, egy ugyancsak kékcsei lakos, 24 éves férfit. A nyomozás eddigi adatai szerint az elkövető egy szúró eszközzel sebesítette meg az ismerősét, majd az emiatt életveszélyesen sérült és magatehetetlen állapotba került sértettet egyszerűen a sorsára hagyta és távozott a helyszínről. A rendőrségen őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.