Tűz

Kutyatenyésztő telepen volt tűz Vas megyében

Kutyatenyésztő telepen volt tűz ma hajnalban Vas megyében, a tűzesetben egy ember sérült meg, a kutyákat viszont sikerült épségben kimenekíteni.

2017.08.13 08:57ma.hu
hirdetés

Kigyulladt és teljesen kiégett egy harmincöt négyzetméteres faszerkezetű melléképület a Vas megyei Alsóújlak és Oszkó között. A helyiségben kutyákat tenyésztettek, de az állatokat a tűzoltók időben ki tudták vinni a szabadba, sőt az épület mellett álló gépkocsit is megmentették a lángoktól. A vasvári önkormányzati és a körmendi hivatásos egységek három vízsugárral határolták körül a tüzet. Egy ember a gépkocsi mentése közben megsérült, hozzá a mentőket hívtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.