Torlódás

Több kilométeres a torlódás az M1-esen Hegyeshalomnál

Az M1-esen mintegy háromnegyed órát, az 1-es úton pedig negyedórát kell várakozniuk az utazóknak.

2017.08.12 15:47MTI

A megnövekedett forgalom miatt négy kilométer hosszan torlódnak a járművek az M1-es autópályán a hegyeshalmi, egy kilométeren pedig az 1-es úton a miklóshalmi (Nickelsdorf) határátlépési pontnál - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya szombaton az MTI-t.

A rendőrség határinfó oldala szerint az M1-esen mintegy háromnegyed órát, az 1-es úton pedig negyedórát kell várakozniuk az utazóknak.

Arra kéri a rendőrség az Ausztriába tartó sofőröket, hogy lehetőség szerint válasszák az M15-ös utat Rajka felé vagy a 84-es utat Sopron felé, indulás előtt pedig tájékozódjanak a várakozási időkről a police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.