Baleset

Baleset az M7-esen, egysávos a forgalom

Két személygépkocsi ütközött össze a torlódásban, mert nem tartott megfelelő követési távolságot az egyik jármű vezetője.

2017.08.12 08:57ma.hu

Közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 85. kilométerszelvényében 2017. augusztus 12-én 8 óra 20 perc körül a Balaton irányába vezető oldalon, Lepsény térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépkocsi ütközött össze a torlódásban, mert nem tartott megfelelő követési távolságot az egyik jármű vezetője. A balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idején az autópálya forgalma egy sávban halad.

Négy kilométer hosszú torlódás alakult ki a baleset miatt. Kérjük a járművezetők türelmét, és hogy tartsák be a közlekedési szabályokat a balesetek elkerülése végett.

Hármas karambol Siófok felé

Három gépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt, fél tíz körül az M7-es autópálya 85-ös és 86-os kilométerszelvénye között, a Veszprém megyei Balatonfőkajár térségében, a Siófok felé vezető irányban. A helyszínre a polgárdi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket, valamint személyi sérülés miatt a mentők értesítését is kérték. A forgalom egy sávon halad az érintett útszakaszon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.