Bűnügy

Lopni mentek a Szigetre

Tetten érték a két huszonéves nőt.

2017.08.11 16:15ma.hu
hirdetés

A 26 éves budapesti B. Viktória és a 27 éves baktalórántházi B. Zsanett csütörtökön esti órákban a Hajógyári-szigeten kilopta egy fesztiválozó táskájából a mobiltelefonját. A biztonsági őrök még a fesztivál helyszínén lefülelték őket - írja a Police.hu.

A két nő ruhájának átvizsgálásakor megtalálták a korábban ellopott mobiltelefont, és további, feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó telefonokat, valamint festipay kártyákat.

Ezt követően a II. kerületi rendőrkapitányság munkatársai visszaadták a sértettnek a telefonját, a két nőt előállították, őrizetbe vételük mellett, a lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.