Botrány

Futárral küldte el a kisbabáját az árvaházba az anyuka

A pár napos gyereket a motoros futár szabadította ki a műanyag zacskóból, majd hívta a rendőrséget.

2017.08.11 13:55ma.hu

Motoros futárral küldte el pár napos kislányát az árvaházba egy anyuka a kínai Fuzhou városában - írja a South China Morning Post. A 24 éves nő egy műanyag zacskóba rakta a babát, és úgy adta át a futárnak.

A futár a helyi sajtónak elmondta: amikor átvette a csomagot, a nő nem engedte neki, hogy belenézzen. A férfi azonban mégis belekukkantott, miután észrevette, hogy a csomag mozogni kezd, majd meghallotta a gyerek sírását. Azonnal hívta a rendőrséget, amint meglátta, mi van a csomagban.

A kislányt egy helyi kórházba szállították. A kórház egyik munkatársa elmondta: a szerdán bevitt baba pár nappal korábban született, és teljesen egészséges. A kórház felvette a kapcsolatot az anyával, de sem ő, sem férje nem ment be érte.

A rendőrség csütörtökön közölte, hogy a Szecsuán tartományból származó, 24 éves anyukát letartóztatták, és gyermek magára hagyása vádjával indítottak eljárást ellene. A kínai törvények szerint akár öt évig tartó börtönbüntetést is kaphat.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.