Baleset

Összeütközött egy személyautó és egy BKK-busz Budapesten, a Vezér úton

Egy ember meghalt.

2017.08.10 18:50MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Összeütközött egy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő busz Budapest XIV. kerületében, a Vezér úton, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járata terelve jár. A balesetben a személyautó utasa életét vesztette.

Erős János fődiszpécser az MTI-nek azt mondta, a Fogarasi út és a Vezér út kereszteződésében hajtott bele a busz oldalába az autó.

A police.hu honlapon közöltek szerint a buszon egy ember könnyebben megsérült, a személyautó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték, utasa azonban életét vesztette.

A baleset miatt a 80A trolit a teljes vonalon buszokkal pótolják. Ezek a járatok terelve közlekednek, ahogy a 31-es, a 130-as, a 131-es, a 144-es és a 231-es busz is.

A Futár rendszer adatai szerint a BKK egyik alvállalkozója, a VT-Transman egyik Mercedes Citaro csuklós autóbuszát érte baleset.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.