Újabb incidens az 1-es villamoson

A kutyát elvitték, a lányt többen fenntartották a villamoson

Kétségbeesetten keresi egy lány a kutyáját, akitől szó szerint elszakították az 1-es villamoson.

2017.08.10 08:15ma.hu

2017. augusztus 9-én, nem sokkal este tíz óra után posztolta kétségbeesetten egy lány a Facebookra, hogy elvették tőle a kutyáját az 1-es villamoson a Népligetnél. Az eben szájkosár, nyakörv, hám és póráz is volt, emiatt nem tudott sem védekezni, sem elmenekülni. Eközben három férfi a lányt tartotta vissza, így csak a következő megállóban tudott leszállni. Hiába ment vissza, nem találta háziállatát és senki nem is látta. Akár vissza is vásárolná.

Pont egy hete reppent fel a hír, hogy összevertek egy 25 éves lányt az 1-es villamoson, a Puskás Ferenc Stadion közelében, mert rossz helyen állt. Egy férfi teljes erejéből arcon ütötte. Amikor a lány megpróbálta lenyugtatni támadóját, de a férfi barátnője is nekiesett: a haját kezdte tépni és az arcát is összekarmolta. Ekkor egy hozzájuk közel ülő fiú megpróbált közbelépni. Mivel pont egy megállóhoz értek, sikerült elmenekülnie. A támadás miatt a sértett feljelentést tett a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.