Rejtély

Három hét után pucéran került elő egy magyar nő egy ausztriai csónakházból

Nagyon elhanyagolt állapotban volt, kiszáradva és lefogyva, mentálisan zavartan. Még a nevére sem emlékezett, nem hogy arra, mi történt vele.

2017.08.09 12:37ma.hu

Kollégáinak három nap után tűnt fel, hogy az egyik osztrák hotelben dolgozó magyar nő kocsija annak ellenére a parkolóban áll, hogy a nő felmondott és hazaindult. Értesítették a rendőrséget, de a 29 éves Ajna nyom nélkül felszívódott - írja ausztriai lapszemléjében a Bors.

A nő három hét után, pár napja a Wörthi-tó mellett, egy Pörtschach nevű faluban került elő. Egy elhagyatott csónakházból mászott ki meztelenül, amikor magyar beszédet hallott. Nagyon elhanyagolt állapotban volt, kiszáradva és lefogyva, mentálisan zavartan. Még a nevére sem emlékezett, arra meg pláne nem, hogy mi történt vele.

Erről egyelőre semmit nem lehet tudni. A csónakház egy ismert osztrák vállalkozóé, aki régóta nem járt ott. A szemtanúk szerint viszont mostanában egy kishajót láttak néha a ház előtt horgonyozni, egy idősebb férfival a fedélzeten, és hangokat is hallottak kiszűrődni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.