Lopás

A Liszt Ferenc repülőtérről indul a gépe? Jobban teszi, ha betonba önti a bőröndjét!

Az elmúlt öt évben 727 nyomozást rendeltek el a megdézsmált poggyászok miatt. A Londonba utazó nő összevérezett holmija nem mindennapi problémákra hívta fel a figyelmet.

2017.08.08 22:30ma.hu

Az utóbbi időszakban évi átlagban 145 nyomozást kell elrendelni a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren történő lopások miatt - írja a 444.hu.

A lap a belülről összevérezett bőröndök nagy botrányt kavart esete miatt tett fel kérdéseket a reptéri rendőrségnek - az ezekre adott válaszokból derült ki, hogy az elmúlt öt évben összesen 727 nyomozást kellett csomaglopás miatt elindítaniuk. A trend - az idei, be nem fejezett évet nem tekintve - egyébként csökkenő tendenciát mutat. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.