Állatkínzás

Szabadon engedik a macskanyúzókat

Az ügyészség nem indítványozta annak a két férfinek az előzetes letartóztatását, akiket az Óbudán talált macska megnyúzása miatt fogtak el.

2017.08.08 16:23ma.hu

A gyanú szerint augusztus 1-jén élve nyúzott meg két férfi meg egy macskát Óbudán. A rendelkezésre álló adatok, bizonyítékok között mutatkozó ellentmondások miatt a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának elrendelésére nem tett az ügyészség indítványt. Az ellentmondások tisztázása a további nyomozás feladata. A gyanúsították tagadják a bűncselekmény elkövetését - közölte a Fővárosi Főügyészség a Lokállal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.