Bűnügy

Megvert egy nőt a Kálvin téri aluljáróban, keresik

A támadást a térfigyelő kamera is rögzítette, a 40-45 év körüli férfit garázdaság miatt keresi a rendőrség.

2017.08.08 12:48ma.hu

Megvert egy nőt a Kálvin téri aluljáróban egy férfi - írja a Police.hu. A támadó május 11-én 12 óra 45 perc körül keveredett szóváltásban az aluljáróban lévő étkezde egyik eladójával - egy férfival - és egy arra járó nővel. Utóbbit bántalmazta is, majd elhagyta a helyszínt.

A rendőrök egy 40-45 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, kopasz férfit keresnek, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötétkék pulóvert, fekete nadrágot és cipőt viselt. A térfigyelő kamera rögzítette őt:

Fotó: Police.hu

A rendőrség az ügyben garázdaság vétsége miatt nyomoz - egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.