Játékvezetés

Nem volt baj az elhunyt focibíró egészségével

Nyilatkozott egy már nem aktív bíró, aki azt mondta, csak idő kérdése volt, hogy mikor történik tragédia. Az MLSZ vizsgálatot indított.

2017.08.07 14:07ma.hu

Nem volt baj az egészségével, ezt mondta az RTL Híradónak a pénteken meghalt focibíró lánya. A férfi fizikai felmérés közben vesztette életét Miskolcon. A szerencsi család szerint a szervezőknek nem lett volna szabad a hőségriadó idején, a déli órákban futófelmérést végezni. A lány úgy tudja, az utolsó körben lett rosszul. Összeesett, és már nem tudták megmenteni az életét. A HírTv-nek nyilatkozott egy már nem aktív bíró, aki azt mondta, csak idő kérdése volt, hogy mikor történik tragédia. Az MLSZ vizsgálatot indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.