Bűnügy

Videón a fegyveres trafikrabló

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

2017.08.03 15:13ma.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 02000/83/2017. bűnügyi számon eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Pécsett, az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be szerda este 10 óra körül maszkban egy személy, majd kezében lőfegyvert vagy annak utánzatát tartva követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, a rabló távozott a helyszínről. Az eladó nem sérült meg.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165 - 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert, és sötétszürke melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült. A rendőrség vizsgálja, hogy van-e összefüggés a mostani eset és a június 7-én, valamint a július 18-án elkövetett rablások között.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs: 8 - 16; P: 8 - 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.