Állati

Elszökött egy pumakölyök egy cseh állatkertből

Megrongálták a ketrecét, meglépett.

2017.08.01 11:19ma.hu

Megszökött egy hét hónapos pumakölyök a Prágához közeli Zvole kis állatkertjéből, mert valaki megrongálta a ketrecét - írja az MTI.

Az Izzy névre hallgató (kis)nagymacska vasárnap éjjel szökött meg és valószínűleg elbújt valahol a bokrok között. Ez már a második hasonló eset az utóbbi két évben, 2016-ban egy tarajos sül szökött meg ugyanebből az állatkertből. Akkor az állategészségügyi hatóság bírságot szabott ki a tulajdonosra.

Miroslav Stoklasa, Zvole polgármestere elmondta, hogy a kis állatkertnek van engedélye egzotikus állatok tartására, ám az állatok pajtáit és ketreceit, köztük a pumáét is illegálisan építették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.