Szentség+törés

Börtönbe kerülhet az orosz modell, mert fehérneműben fotózták egy templomban

Ksenia Kalugina akár három év börtönt is kaphat pár ártatlan kép miatt.

2017.08.01 10:35ma.hu
yenibirgazete.com

Az orosz modell, Ksenia Kalugina egy olyan fotó miatt kerülhet nagyon komoly bajba, amelyen igazából nem is hiányos az öltözete. A fiatal nő egy nem mindennapi esküvői ruhafotózást vállalt el, amelyet egy oroszországi templomban rendeztek. A kép nyilvánosságra kerülése után indult el a lavina, ami maga alá temetheti Kalugina karrierjét, de akár az is előfordulhat tényleges börtönbüntetést kap - írja az Indy100.

Fotó: i10.dainikbhaskar.com

A fotósra és a modellre az orosz törvények szerint három év börtön vár, ám jogerős bírósági ítélet még nem született az ügyeben. A magazin vezetői az ügy kirobbanása után rögtön bocsánatot kértek azoktól, akiknek a fotókkal megsértették az érzékenységét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.