Bűnügy

Előzetesbe került a Móricz Zsigmond körtéri gyorsétteremben lövöldöző S. Ábel

A férfit rablás előkészületével gyanúsítják.

2017.07.31 12:42ma.hu
Fotó: MTI

Előzetes letartóztatásba került S. Ábel, akit rablás előkészületével gyanúsít a rendőrség. A legszigorúbb kényszerintézkedés elrendeléséről hétfő délelőtt döntöttek a bűnismétlés veszélyére hivatkozva - tudta meg a 24.hu Bagoly Bettinától, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjétől.

A gyanúsított és védője fellebbezett, illetve az ügyész is, utóbbi amiatt, állapítsák meg - a bűnismétlésen túl - a szökés és elrejtőzés veszélyét.

Hogy pontosan miféle rablást , azt egyelőre nem tudni, csak azt, hogy panasszal élt a gyanúsítás ellen.

A TEK péntek délután csapott le a férfira. A BRFK csak annyit árult el, hogy a fiatalembert rablás előkészületével gyanúsítják.

Mint ismert, S. Ábelt 2015. áprilisában lőfegyverrel visszaélésben és fegyveresen elkövetett garázdaságban mondták ki bűnösnek, miután a vád szerint többször belelőtt egy gyorsétterem mennyezetébe a Móricz Zsigmond körtéren 2013-ban. Öt év börtönt kapott, de nem fogadta el a döntést, így került az ügy a Fővárosi Törvényszékre, ahol idén márciusban négy és fél évvel sújtották, de még nem vonult be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.