Baleset

A Csillagbörtön fegyőrei mentették a baleset sérültjeit

Fegyőrök is segítettek a sérültek mentésében egy, az M5-ös autópályán történt baleset után.

2017.07.29 09:15ma.hu

A Szegedi Fegyház és Börtön munkatársai pénteken délután egy fogvatartottat szállítottak a büntetés-végrehajtási intézet speciális gépjárművével az M5-ös autópályán, amikor a 118. kilométerszelvény térségében azt észlelték, hogy az előttük haladó két személyautó balesetet szenved. A Csillagbörtön munkatársai a baleset helyszínén azonnal megálltak és a ronccsá vált autókból elkezdték a sérültek mentését, ezzel egy időben értesítették a mentőket, a rendőrséget és a katasztrófavédelmet, valamint biztosították a helyszínt a társszervek megérkezéséig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.