Baleset

Repülő elütött szarvas ölte meg a motorost

Szarvas okozott halálos balesetet.

2017.07.29 09:09MTI

Meghalt egy motorkerékpáros Vámosmikola és Ipolytölgyes között, miután egy autó elütött egy szarvast, és az érkező motoros férfinak lökte - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján péntek délután.

A rendőrség tájékoztatása szerint személygépkocsi elé ugrott egy szarvas, amelyet elütött az autó, majd a szemközti sávba, az éppen arra érkező motorosnak lökte. A motorkerékpáros férfi a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. A forgalom terelésére nincs lehetőség az érintett útszakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.