Baleset

Négy autó ütközött az M7-esen Martonvásárnál, torlódás várható a Balaton felé

Kerülőútként az M7-esről legkésőbb Tárnoknál lehajtva a 7-es főút jöhet szóba.

2017.07.28 17:19MTI

Négy személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán Martonvásárnál péntek délután, torlódás várható a Balaton felé - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Pápai Eszter elmondta: a baleset az M7-es autópálya 31-es kilométerénél, Martonvásár térségében történt. A helyszíni szemle és a mentési munkálatok idején az autópályán csak a külső sáv járható, ezért torlódásra kell készülni a Balaton felé.

A szóvivő kerülőútként az M7-esről legkésőbb Tárnoknál lehajtva a 7-es főutat javasolta, ahonnan Kápolnásnyéknél már vissza lehet térni az autópályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.