Bűnügy

Meg akart szabadulni a vőlegényétől, ezért elsüllyesztette a kajakját

A férfi megfulladt. A 37 éves nőt azzal gyanúsítják, hogy a vőlegénye életbiztosítását akarta bezsebelni.

2017.07.25 16:55ma.hu

Egy vízitúra alkalmával tette el láb alól a vőlegényét egy amerikai nő - írja a Fox News. A 37 éves Angelika Graswald 2015 áprilisában kihúzta a dugót a vőlegénye, Vincent Viafore kajakjából. A nő tudta, hogy az egyik evezőkarika hiányzik a kajakról, ráadásul a férfinek nem volt mentőmellénye; Viafore belefulladt a jéghideg vízbe.

A nőt azzal vádolják, hogy az életbiztosítás miatt ölte meg a férfit. Graswald viszont azt mondta, azért akart végezni a vőlegényével, mert olyasmit várt el tőle az ágyban, amire nem volt hajlandó.

A nő hétfői vallomásában csak a gondatlanságból elkövetett emberölésben való bűnösségét ismerte be, amiért maximum négy év börtönre számíthat, és arra, hogy visszatoloncolják szülőhazájába, Lettországba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.