Tragédia

Meghalt az árokba borult tartálykocsi vezetője

Életét vesztette annak a tartálykocsinak a vezetője, amely eddig tisztázatlan okokból árokba borult Tuzsér közelében.

2017.07.24 18:55ma.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsért és Komorót összekötő úton hétfőn délután haladt egy tartálykocsi, amikor az útszakasz a 18-as kilométerszelvényénél, eddig tisztázatlan körülmények között árokba borult. A baleset következtében a jármű vezetője beszorult a roncsok közé, a hatóságok megállapítása szerint elhunyt. A kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, és a katasztrófavédelmi mobil labor, valamint Nyíregyházáról egy daru is elindult. Az egységek a tartály tartalma miatt folyamatos méréseket végeznek, de eddig nem mutatták ki semmilyen veszélyes anyag koncentrációját. A beavatkozás idejére a közeli vasúti forgalmat megállították, a magasfeszültségű vezetékeket kiszakaszolták és százötven méteres biztonsági távolságot határoztak meg. Az eset közelében nincs lakott terület, lakosságvédelmi intézkedésre nincs szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.