Tragédia

Drámai rész­le­tek a ma­gyar fi­a­ta­lok ba­jor­or­szági ha­lá­los bal­ese­té­ről

A németországi balesetben három magyar fiatal súlyosan megsérült, hárman pedig a helyszínen életüket vesztették.

2017.07.24 13:04ma.hu

Hat magyar fiatal szenvedett múlt hét szerdán súlyos autóbalesetet Németországban, miután Münchentől nagyjából 90 kilométerre autójuk fának csapódott. Hárman a helyszínen életüket vesztették, a többieket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A tragédia hírére reagálva a Külügyminisztérium támogatásáról biztosította a hozzátartozókat. A Bors szerint viszont mindent egyedül kell intézniük az elhunyt fiatalok családjainak, a Facebookon egyre többen segítenek a fiatalok családjain.

"A médiában megjelent hí­rekkel ellentétben a Külügyminisztérium és egyéb hivatalos szervek által nyújtott segítség annyiban merült ki, hogy a mi megkeresésünkre válaszolva egy e-mailt küldtek. Telefonos beszélgetés alkalmával tudatták továbbá, hogy semmiféle anyagi segítséget nem tudnak nyújtani, illetve kiutazásunk esetén tolmácsot sem tudnak biztosítani. A tragédia következményeinek megoldásában magunkra maradtunk" – állította Facebook-oldalán a nyíregyházi Brigitta, Gergő és Tibor testvére.

A Bors megkereste az ügyben a Külügyminisztériumot, de lapzártájukig nem érkezett reagálás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.