Baleset

Olajtartályok gyulladtak ki egy békési telephelyen

Olajtartályok gyulladtak ki ma délután egy telephelyen Ecsegfalván, a lángok elfojtásán több város tűzoltói dolgoztak.

2017.07.23 17:17ma.hu

Újrahasznosításra váró, fáradtolajat tartalmazó tartályok gyulladtak meg vasárnap délután a Békés megyei Ecsegfalva egyik telephelyén. A helyszínre hat város - Szeghalom, Mezőtúr, Karcag, Szolnok, Békéscsaba és Kisújszállás - tűzoltói is kivonultak, és közösen dolgoztak a lángok megfékezésén. A Békés megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a teljes területet lezárta; a telephelyre megérkezett a katasztrófavédelmi mobil labor és több munkagép is. A tűz lakott területet nem veszélyeztet, személyi sérülésről sem érkezett jelentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.