Baleset

Vezetés közben lett rosszul az autópályán

Rendőrök segítségével jutott kórházba egy ukrán állampolgárságú sofőr, aki autóvezetés közben lett rosszul az M3- as autópálya Nyíregyházához közeli szakaszán.

2017.07.23 10:18ma.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság irányítási központjába szombaton délután érkezett bejelentés arról, hogy az M3-as autópálya megyei szakaszán egy autós a haladása közben rosszul lett, emiatt veszélyben van. A rendőrök azonnal megkezdték a bajba jutott mielőbbi felkutatását, amit nehezített, hogy tartózkodásának pontos helyszíne nem volt ismert. Az Érkerti Rendőrőrs munkatársai végül az autópálya kálmánházi pihenőhelyén találták meg az autójában ülő férfit, aki láthatóan rossz egészségi állapotban volt. A rendőrök azonnal mentőket hívtak, akik a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették az 50 éves ukrán állampolgárságú férfit, majd kórházba vitték. A férfi gépkocsijának biztonságba helyezéséről a rendőrök gondoskodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.