Átverés

Hamis húszezressel fizetett egy nő, felvette a kamera

Két, pár száz forintos üdítőt vett.

2017.07.23 08:48ma.hu
police.hu

Egy eddig ismeretlen nő hamis húszezer forintos bankjeggyel fizetett két, pár száz forintos üdítőért az egyik nyíregyházi presszóban július 17-én. A nőről az üzletben működő biztonsági kamera felvételt rögzített.

Ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság pénzhamisítás elkövetésének gyanúja miatt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható a 28 év körüli, 160 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő, göndör barna hajú nőt az jelentkezzen személyesen bármely rendőri szervnél, vagy hívja a 06-42-524-600-as telefonszámot, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívót. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.