Csellengő

Rendőrök vitték haza az eltűnt kisfiút

Egy figyelmes járókelő és a kerületi rendőrök segítségével került haza egy eltűnt kisfiú tegnap este Zuglóban.

2017.07.22 11:37ma.hu

Egy járókelő tett bejelentést a rendőrségre péntek este, negyed hét körül, arról, hogy a XIV. kerületi Szatmár utcában talált egy kisfiút. A zuglói járőrök azonnal a helyszínre siettek, és gondoskodtak a gyerekről, aki nem szólalt meg, így először még az sem derült ki, hogy milyen nemzetiségű. Közben a kisfiú édesapja is bejelentést tett a rendőrségen, hogy a Kassai téri játszótérről, a homokozóból eltűnt a 4 éves gyermeke. Az apa, amikor észrevette, hogy nincs meg a kisfia keresni kezdte, majd hívta a központi segélykérő vonalat. Miután egyértelművé vált, hogy a keresett gyerek azonos a Szatmár utcában talált fiúval, a zuglói rendőrök járőrkocsiba ültették őt, hazavitték és átadták az édesapának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.