Halálközeli élmény

Holtan rogyott össze a 19 éves lány Budapesten, de újraélesztették

Fej- és nyakfájásra, szédülésre panaszkodott, aztán leállt a légzése és összeomlott a keringése.

2017.07.20 16:05ma.hu

Egy budapesti üzletből érkezett szerdán segélykérés a mentőkhöz. A bejelentő elmondta, hogy egyik dolgozójuk - miután fej- és nyakfájásra, szédülésre panaszkodott - összeesett. A telefonáló a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálta a 19 éves lányt, akinek ekkor már nem volt légzése, keringése.

"Miközben elindult a rohamkocsi, a bejelentő hősies helytállással megkezdte az újraélesztést, melyben a telefon másik felén levő szakember segítette. A pillanatokon belül helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az emelt szintű ellátást, mely 10 perc múlva sikerre vezetett. A lányt stabil állapotban szállították végül intenzív osztályra. A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk!" - írja közleményében az Országos Mentőszolgálat, hozzátéve: köszönik az életmentő segítséget a bejelentőnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.