Horror

Koncert közben, a színpadon halt meg az énekesnő

Barbara Weldens csak 35 éves volt. Nem tudni, mi okozta a halálát.

2017.07.20 12:57ma.hu

Koncert közben, a színpadon halt meg Barbara Weldens francia énekesnő, egyelőre nem tudni, mi okozta halálát - írja a BBC.

A 35 éves, feltörekvő díva a Léo Ferré fesztiválon rendezett fellépése közben esett össze. A Franciaország délkeleti csücskében lévő festői falucska, Gourdon templomában lépett fel, amikor hirtelen rosszul lett A helyi sajtó szerint áramütés érhette. A rendőrség nyomozást indított, de egyelőre nem kommentálták az ügyet. A fesztivált leállították a szervezők.

Waldens egy cirkuszban nőtt fel és dolgozott, énekesi karrierjét csak nemrég indította el, az első albuma februárban jelent meg.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.