Baleset

Személyautóval ütközött a vonat Debrecen és Nagycsere között

A személyautó vezetője a roncsba szorult, a debreceni hivatásos tűzoltók szabadították ki.

2017.07.20 07:57MTI

Személyautóval ütközött egy vonat csütörtök reggel a Debrecen-Nyírábrány vonalon. A teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A baleset nem sokkal hét óra előtt történt Debrecen és Nagycsere között. A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött - írta a vasúttársaság.

A Mávinform közlése szerint a vonaton senki nem sérült meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a személyautó vezetője a roncsba szorult, a debreceni hivatásos tűzoltók szabadították ki. A mentők a sérültet kórházba vitték. A vonaton negyvenegyen utaztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.