Bűnügy

Nászutasok erőszakoltak meg egy nőt Floridában

Emberrablásért, autólopásért, rablásért és szexuális bántalmazásért kell felelniük.

2017.07.18 00:30ma.hu

Nászutasokat vádolnak emberrablással és nemi erőszakkal Floridában - írja az Independent.

A 32 éves Rashada Hurley-t és férjét, a 37 éves Timothy Lowe-ot azután vették őrizetbe, miután meztelenül bementek egy boltba, ahol üdítőt vettek, és nem fizették ki. A rendőrségen aztán felmerült a gyanú, hogy közük lehet az előző nap történt nemi erőszakhoz. Az áldozat fel is ismerte őket.

A 27 éves nőt egy áruház parkolójában rabolták el. Épp elhajtott volna, amikor a feleség odament az autójához. Lehúzta az ablakot, mire Hurley fejbe verte, amitől elájult. Amikor felébredt, a nászutas pár nő tagja fojtogatta, miközben a férj vezette az autóját. Egy motelbe mentek, ahol a pár szexre kényszerítette az elrabolt nőt, akinek végül sikerült megszöknie, amikor elrablói épp mással voltak elfoglalva.

Emberrablásért, autólopásért, rablásért és szexuális bántalmazásért kell felelniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.