Bűnügy

Heroinszállítmányt fogtak Röszkénél - videó

Több mint két kilogramm heroint találtak a rendőrök egy macedón férfi gépkocsijában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

2017.07.17 13:32MTI

Huber Krisztián, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy 52 éves macedón állampolgárságú férfi vasárnap délelőtt jelentkezett belépésre, de az átkelőhelyen dolgozó kutyavezető rendőr alapos ellenőrzésre félreállította járművét.

A tételes vizsgálat során az autó karosszériájában elrejtve több zacskó kábítószergyanús anyagot, a gyorsteszt szerint heroint találtak.

A bűncselekményt elismerő sofőr ellen őrizetbe vétele mellett kábítószer-birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását - tudatta a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.