Bűnügy

Megölte az apját, mert rányitott a barátnőjére fürdés közben

Az amerikai férfi húsztól hatvan évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

2017.07.17 07:48ma.hu

Megölte az apját egy amerikai férfi, mert rányitott a barátnőjére fürdés közben - írja az NY Post.

A 31 éves Daniel Rak és apja, Jeffrey Rak közös házban éltek a New Jersey-i Burlingtonban. Az apa 2016 februárjában véletlenül besétált a fürdőszobába, amikor Daniel barátnője fürdött. A fiú ezen úgy felhúzta magát, hogy elkezdte ütni az 58 éves férfi fejét. Az idősebb Rakot nem sokkal később vérbe fagyva találták meg, Daniel Rakot pedig gyilkosság vádjával letartóztatták.

A tárgyalás a napokban fog elkezdődni. A vádlott ügyvédje az előzetes meghallgatáson elmondta: azzal fognak védekezni, hogy az alkoholista apa korábbi sérüléseibe halt bele.

Ha mégis bűnösnek találják, Daniel 20-tól 60 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.