Baleset

Helikopterrel mentettek egy turistát az Ördöglyuk-barlangnál

Tűzoltókat, majd mentőhelikoptert is kellett hívni egy túrázó mentéséhez a Budai-hegységbe, a solymári Ördöglyuk-barlang térségébe.

2017.07.16 22:48ma.hu

A mentőket és a tűzoltókat vasárnap késő délután riasztották a Pest megyei Solymár külterületére, ahol egy sziklás hegyoldalról a mélybe zuhant egy túrázó. Az eddig tisztázatlan körülmények közt bekövetkezett balesethez a helyi önkéntes tűzoltók mellett a helyszínre vonultak fővárosi hivatásos egységek is, majd együttesen segítettek a bajba jutott embernek, aki - mint kiderült - tíz méteres magasságból esett le. A rajok alpintechnikai eszközöket használva juttatták le a mentőkhöz a sérültet, akit a kórházba már mentőhelikopterrel szállítottak tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.