Erőszak

Elfogták a tiszalöki késelőt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint néhány nappal ezelőtt megpróbálta halálra késelni a családtagjait, köztük több gyereket.

2017.07.16 21:30ma.hu

A szabolcsi rendőrök vasárnap napközben, a lakóhelyén fogták el azt a 32 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint négy nappal korábban, a hajnali órákban Tiszalökön több ember életére tört. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 12-én a nyitott ablakon keresztül bement volt élettársa lakóházába, ahol minden előzmény nélkül egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, és annak három gyermekét - egy 13 éves fiút, egy 15 éves és egy 18 éves lányt -, majd elmenekült a helyszínről. A történtekről értesített rendőrök azonnal körözést adtak ki a feltételezett tettes, egy 32 éves tiszalöki lakos ellen, akit végül négy nap után sikerült kézre keríteni. Elfogása után a férfi, akit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként, részletes beismerő vallomást tett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.