Baleset

Őrizetben a balesetet okozó buszsofőr

Őrizetbe vették a rendőrök azt a buszsofőrt, aki tegnap felborult a járművével a 4-es főút ceglédi szakaszán, s a balesetben összesen 15 utasa sérült meg.

2017.07.15 08:55ma.hu

Pénteken késő délután, háromnegyed öt körül a 4-es számú főút 69-es kilométerszelvényében, Cegléd külterületén haladt egy utasokkal teli autóbusz, amikor a jármű eddig tisztázatlan okokból és körülmények között felborult. A baleset következtében a jelenlegi adatok szerint 2 fő súlyos, 13 fő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt a rendőrök mintavételre állították elő, majd őrizetbe vették. A további eljárást a 48 éves férfi ellen szakértők bevonásával folytatja a nyomozó hatóság, ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.