Vihar

Villámok tették tönkre a közlekedési lámpákat Szombathelyen

Tíz közlekedési csomópontban szűnt meg a forgalomirányítás, szabályos káosz tört ki a városban.

2017.07.13 15:29ma.hu
hirdetés

Komoly zivatar csapott le szerda este Szombathelyre, a villámcsapások a belvárost sem kerülték el. Az időjárás csütörtökön reggel közlekedési káoszt okozott, ugyanis nem működtek a közlekedési lámpák.

A Nyugat.hu kérdésére a Magyar Közút közölte: a villámlás okozta túlfeszültség jelentős kárt okozott a közlekedési lámpák vezérlőberendezéseiben. Összesen mintegy tíz közlekedési csomópontban szűnt meg a forgalomirányítás.

A meghibásodott vezérlőberendezések javításán dolgoznak, néhány csomópontban már újra működnek a jelzőlámpák, és holnapig mindenütt elvégzik a javítást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.