Baleset

Robbanást történt egy trafóházban, több mint 4600 fogyasztó maradt áram nélkül Győrben

Egy kábelfej égett meg. A tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat.

2017.07.12 23:30ma.hu
hirdetés

Több mint 4600 fogyasztó maradt áram nélkül Győrben, amikor felrobbant egy kábelfej a Selyem utcai trafóházban.

Az áramszolgáltató szakemberei felnyitották a trafóház ajtaját, a hivatásos tűzoltók pedig a leválasztást követően elfojtották a lángokat - közölte a Katasztrófavédelem.

A Kisalföld azt írta, a tűzoltók azután vonultak ki, hogy riasztották őket a trafóházból felszálló füst miatt. Az áramtalanításig egy közeli épületet védtek egy vízsugárral a lángoktól, majd végül egy hat kilós porral oltóval fékezték meg a tüzet. Az áramszolgáltató szakemberei kiderítették, hogy egy kábelfej égett meg. Azt kicserélték, ezután visszakapcsolhatták az áramot, de még folytatták a javítást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.