Istennyila

Villám csapott az örömapába az esküvőn

A férfi még látta ahogy a mikrofon kábelén végigfut az elektromosság, majd azonnal érezte a pokoli áramütést.

2017.07.12 22:30ma.hu

Villám csapott egy esküvőn a menyasszony apjába a New Brunswick-i Woodstockban - Tudósít a CTV News. JP Nadeau éppen köszöntőt mondott, hogy mennyire szerencsés, amiért feleségül veheti a lányát, amikor a férfi kezében hatalmasat dörrent a mikrofon, és vakító villanás látszott. Az összes vendég sikítva ugrott fel a helyéről, hogy menedéket keressen.

Nadeau azt mondja, egy pillanatra látta, ahogy a mikrofon kábelén végigfut az elektromosság, majd azonnal érezte a pokoli áramütést. Rettenetesen megijedt, de ezen kívül szerencsére nem esett komolyabb baja.

Nadeau lányának esküvőjét a családi ház hátsó kertjében tartották.

"Annyira fülledt volt az idő, hogy az összes vendég kezdte nagyon kellemetlenül érezni magát ünneplőben. Amikor a vőlegény apja átadta a mikrofont, gondoltam is, hogy tényleg csak néhány szót fogok mondani, de még az első mondatot sem tudtam befejezni, amikor jött dörrenés" - emlékszik vissza a történtekre a szerencsés örömapa.

A villámlást özönvízszerű felhőszakadás követte, aztán kitisztult az ég és a lagzi további része gond nélkül lezajlott. Már persze azt leszámítva, hogy az örömapa kissé elvonta az ifjú párnak kijáró figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.