Bűnügy

Keresik a gyerekeket is megkéselő tiszalöki férfit

Betört volt élettársa lakásába, ahol a nőt, egy másik felnőttet, illetve egy 13 éves fiút és egy 15 éves lányt is megsebesített. Emberölés kísérlete miatt körözik.

2017.07.12 07:50ma.hu
Fotó: Police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének elkövetése miatt indított nyomozást Szentesi Zsolt 32 éves tiszalöki lakos ellen - írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a férfi szerdán a hajnali órákban behatolt volt élettársa tiszalöki lakóházába, ahol egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, valamint a társaságában lévő két kiskorút - 13 éves fiú és 15 éves lány - és egy felnőttkorú személyt is. A férfi ezt követően ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a hajnali óráktól nagy erőkkel keresi, ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A keresett személy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak. Haja színe barna és rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és piros színű pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600 telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.