Bűnügy

Szabadnapos rendőr fogta el az Állampusztáról meglépett rabot

Egy szabadnapos akasztói rendőr fogta el azt a fogvatartottat, aki tegnap szökött el az állampusztai büntetés-végrehajtási intézet egyik munkahelyéről

2017.07.11 11:16Havariapress
hirdetés
police.hu

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság egyik szabadnapos munkatársa, az akasztói körzeti megbízott fogta el ma délelőtt, fél kilenc körül a település belterületén azt a fogvatartottat, aki hétfőn délelőtt engedély nélkül távozott az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet mellett működő sertéstelep területéről, ahol a börtön foglalkoztatási programjában munkavégzését kellett volna teljesítenie.

A 22 éves M. Richárd lopás miatt töltötte 60 napos büntetőjogi elzárását, büntetéséből mindösszesen 46 nap lett volna még hátra.

A férfival szemben az elfogása után fogolyszökés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított új büntetőeljárást a Kalocsai Rendőrkapitányság.

A kiskőrösi rendőrök a férfit a kihallgatása után átadták a büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.